داشتن آشپزخانه‌ای منظم و کاربردی، فقط به خاطر زیبایی نیست؛ بلکه باعث صرفه‌جویی در زمان، کاهش استرس و لذت بیشتر از آشپزی می‌شود. اگر دنبال راهکارهایی هستید که بدون بازسازی کامل، فضای آشپزخانه‌تان را بهینه کنید، این ۸ نکته برای شماست.

۸ نکته طلایی برای داشتن آشپزخانه‌ای مرتب و کاربردی

۱. دسته‌بندی هوشمند وسایل

به‌جای اینکه همه چیز را در یک کشو یا کابینت بریزید، وسایل را براساس کاربردشان دسته‌بندی کنید؛ مثلاً ظروف صبحانه، ابزار آشپزی، و ادویه‌جات در محل‌های جداگانه قرار بگیرند.

۲. استفاده از ارگانایزرها

ارگانایزرهای کشو، نگهدارنده درب کابینت و باکس‌های تقسیم‌کننده، فضای آشپزخانه را به‌طرز چشمگیری نظم می‌دهند.

۳. بهره‌گیری از فضاهای مرده

پشت درب کابینت‌ها، دیوارها و حتی زیر سینک، فضاهای ارزشمندی هستند که با قلاب یا قفسه‌های دیواری قابل استفاده‌اند.

۴. ظروف شفاف برای نگهداری مواد

استفاده از ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی شفاف باعث می‌شود محتویات داخل آن‌ها همیشه قابل‌تشخیص باشند و نظم بیشتری برقرار شود.

۵. مرتب‌سازی طبق اولویت استفاده

وسایلی که روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنید باید دم دست و در دسترس باشند. وسایل کم‌کاربردتر می‌توانند در قفسه‌های بالاتر یا کابینت‌های پایینی نگهداری شوند.

۶. برچسب‌گذاری روی همه چیز

برچسب‌های ساده روی شیشه‌ها و باکس‌ها باعث می‌شوند پیدا کردن مواد موردنیاز سریع‌تر انجام شود. این کار همچنین به افراد دیگر خانه هم کمک می‌کند نظم را رعایت کنند.

۷. نورپردازی مناسب

نورپردازی مناسب در کشوها یا زیر کابینت‌ها باعث می‌شود فضا دلبازتر و کاربردی‌تر به نظر برسد.

۸. نظم روزانه

هر شب قبل از خواب، وسایل آشپزخانه را سر جای خود بگذارید. این کار فقط ۵ دقیقه وقت می‌گیرد ولی صبح‌ها را بسیار آرام‌تر و دلپذیرتر می‌کند.

5/5 - (3 امتیاز)

مطالب پیشنهادی